torstai 27. helmikuuta 2020

Vaimo rahalla

Tämä Ulkolinjan dokumentti on jotain niin sairasta mun mielestä.

Ostat käytännössä itsellesi vaimon pariksi päiväksi 500 dollarilla. Koska avioliiton ulkopuolinen seksi on rikos niin "hätä keinot keksii." Koraania voi kiertää näillä ns.erikoislailla (vrt.pimeässä alkoholin juonti tai toiseen maahan alkoholia nauttimaan)

Vaikkei kaikki allekirjoita Päivi Räsäsen juttuja tai arvosta meidän kristillisiä arvoja niin yhdessä asiassa oon ehdoton. Suomessa on yhteneväiset kristillis-länsimaiseen moraalikäsitykseen perustuvat arvot ja ihmiskäsitys. Mikään ulkopuolelta tuleva kulttuurinen suuntaus tai uskonto ei saisi uhata tätä.

Kaukoidän uskonnoissa arvot on pitkälti saman suuntaiset kuin kristillisessä moraalikäsityksessä. Kaikkea elämää pyritään arvostamaan ja vaalimaan. Valitettavasti islamin arvopohja ja ihmiskäsitys ei vastaa millään muotoa näitä. Esimerkiksi kristinusko sallii pitkällekin menevät feministiset ajatukset ja naisen arvo yhteiskunnassa on vastaava kuin miehen. Edes voimakkaan väritetyillä ja kuvaavääristävillä kiikareilla islamia tulkitseva suvakki/kukkahattutäti/feministi ei missään yhteydessä voi sanoa, että islamilaisissa kulttuureissa naisihmisen arvo olisi lähimainkaan sama kuin miesihmisen arvo.

Mielestäni ihmisen arvo ei ole millään muotoa sidottu sukupuoleen tai sukupuolettomuuteen.

Linkki dokumenttiin: https://areena.yle.fi/1-50356302


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saatat tykätä myös näistä

Blogit löytyy jatkossa

 Olen pitkälti siirtynyt kirjoittamaan blogia omaa nimeä kantavalle alustalle. Www.miiaautero.fi  Terkuin, Miia